24 d’agost 2006

Misstxiruquis en accio... Hallo!

Per fi ha arribat l'estrena d'aquell blog que vaig prometre a tants i tantes. El començo amb molta il·lusió malgrat el retard, la veirtat és que he necessitat uns quants dies per organitzar-me, conèixer per sobre la ciutat -magnífica ciutat!-, fer el papeleo pertinent, espavilar-me per trobar cursos d'alemany, evidentment intentar conèixer a gent, etc. etc.

Pel que fa a la direcció del blog... ho sento, ja sé que podría haver buscat un nom més curt i més fàcil però ho he volgut posar en honor als meus companys de l'ànima... ivaaan? andreeu? jajajja Res... us poseu el blog com a favorito i tot solucionat!

Doncs ara he trobat el moment perfecte per començar a escriure les meves aventurilles... després d'un mati força enriquidor i saludable... esportivament parlant. Si germaneta!!!! avui ja és el segon dia que he anat a córrer!!! A part de lo bo que pugui ser pel meu benestar físic he descobert que és una bona tècnica per descobrir llocs interessants (parcs, botigues, bars i restaurants, galeries, carrerons, etc.).

A veure, alguns de vosaltres ja sabeu alguna cosa de mi... bàsicament els messenger addictes que m'enxampeu quan estic parlant amb la family! mai se m'havia vist tant pel messenger eh??? això és el que té estar a 2000km de casa i de la meva gent! ¡zuerte de interné!

De totes maneres explicaré resumidament que se n'ha fet de mi aquestes dues setmanetes i pico per les terres berlineses. Però primer de tot vull posar una imatge d'un dels últims moments de despedida, la nit abans de marxar... les meves últimes birres al Morrosko... una fotografia que passarà a la història gràcies a la meva cosineta Muri... graxies preciosíssima!



Després d'aquest petit incís (em feia ilu!!)... començaré.

La primera setmaneta va ser un mix mix entre turisme, papeleo i acomodament ¿? jjajajaj Amb la gran ajuda dels meus pares es clar! Gràcies!!!! Després d'hores de carretera i manta vem arribar sans i estalvis a Berlin... i llavors vem passar uns 5 dies junts voltant amunt i aball fent gestions varies i alhora visitant la ciutat, al final del dia estavem morts! Gràcies a l'ajuda dels meus pares també em vaig poder muntar l'habitació a les meves necessitats... i quina habitació! i quin pis! si si, ara us en parlaré i veureu algunes imatges. Sóc la reina del mambo!

I finalment va arribar el dia... vaig acompanyar als pares al cotxe, ajudant-los amb la petita maleteta que havien portat! Van tornar amb el maleter buit!!! jajajaj Per això veu arribar tant ràpid eh?? Doncs això, els vaig acompanyar, ens vem despedir tots emocionats i quan van desaparèixer... buff quina sensació! Vaig mirar a tot el meu voltant i llavors em vaig sentir autènticament jo, allà sola, en una ciutat nova, per començar de 0. Una sensació molt guapa! Us la recomano a tots!!!

I així va començar la meva aventurilla. Vaig pensar que seria dur aquell primer cap de setmana perquè es clar... jo no coneixia ningú aquí encara! No estic acostumada a tanta soletat! Però va ser tot el contrari! El matiex dia vaig conèixer uns amics d'un amic de l'Enric (hola Enric!!! jajaj). Explico: en David és l'amic de l'Enric i va estar d'Ersmus a Berlin, ell ja no hi és però alguns amics seus si. Doncs una gent molt maca, tres gallegs. I tot i que jo venia super conscienciada de no parlar espanyol per aquí, reconec que durant els primers dies s'agraeix molt!! però molt!!

I amb ells vaig sortir el cap de setmana. Llavors el dilluns vaig tenir una visita d'una amiga de Sabadell que està fent ruta per Alemanya i el dimecres va arribar l'Anna i el David, la meva cosina i el seu marit, que ja fa temps que tenien planificades les vacances a Berlin. Aquests dies he estat amb ells i per altra banda he anat fent cosetes que tenia pendents.

També he conegut a la Francesca, una amiga d'una amiga meva italiana que viu aquí Berlin... tampoc és alemana però almenys practico l'anglès!! jjajajaj Doncs és una tia molt maca també i a més a més viu a 2 minuts del meu pis! Ho tenim molt fàcil per fer una escapadeta i anar a fer unes cervesetes!

Tema idioma: doncs finalment després d'una intensa recerca he trobat la combinció de cursos que em surten més a compte.... ara a l'agost no hi ha res... però en fi, només falta una setmaneta per setembre. Faré un intensiu a una academia durant el setembre i llavors a l'octubre quan comença la uni tb comencen els cursos promoguts per les universitats, que són més barats. I de moment ara doncs anar repassant el que vaig fer a Barcelona i anar aprenent pel carrer! Aquí te n'adones realment de lo difícil que és! però tinc esperances!!!!

Quin rotllo que tinc eh??? Bueno, de moment ho deixo aquí... us podria explicar més cosetes però crec que ja us podeu anar fent una idea de com estic... Ja us he dit, crec que serà una experiència molt bona però tot i així val a dir que aquest començament és durillo també. Més que res perquè he vingut molt aviat, tot està molt parat encara i sempre va bé estar actiu i conèixer gent nova cada dia... i ara és difícil. Però sé que poc a poquet aniré fent el meu lloc. S'ha de tenir en compte que a més a més ara visc en un pis sola perquè la meva companya, la Yuky, encara està a Barcelona. No vindrà fins finals de setembre crec. Però bueno, a la que comenci les classes d'alemany ja està! una semaneta! Ara estic aprenent a estar sola, que tampoc s'està malament! I crec que també és bo saber-ne estar!

Molts petons a tots i a continuació us poso unes fotos del pis: la meva habitació, el lababo, la cuina i el pati interior. Flipareu! I no em tingueu gaire enveja ok? no és la meva intensió, només vull que veieu lo bé que estic! jjajajajaj









Ara enteneu aquesta cara de feliciana no?



una abraçada molt gran a tots, fins aviat! mireia.